Ve fotogalerií Vám ukážu jak má vypadat raut. Fotky rautů mám od své kamarádky Lenky.
ž01.jpg
ž16.jpg
ž1.jpg
ž2.jpg
ž02.jpg
ž3.jpg
ž8.jpg
ž04.jpg
ž9.jpg
ž13.jpg
ž10.jpg
ž14.jpg
ž11.jpg
ž15.jpg
ž7.jpg
ž17.jpg
ž4.jpg
ž5.jpg
ž6.jpg
Ve fotogalerií Vám ukážu jak májí vypadat obložené mísy. Fotky obložených mís mám od své kamarádky Lenky.
37.jpg
1.JPG
2.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg
8.JPG
10.JPG
12.JPG
13.JPG
15.JPG
16.jpg
18.jpg
19.jpg
22.jpg
23.jpg
25.jpg
26.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.JPG
34.jpg
35.jpg
36.jpg
14.JPG
3.jpg
5.jpg
9.JPG
11.JPG
17.jpg
20.JPG
27.jpg
29.jpg
28.jpg
24.jpg
Pizza caprese

Pizza caprese

Pizza vegetaria

Pizza vegetaria

Pizza cardinale

Pizza cardinale

Pizza 4stagioni

Pizza 4stagioni

Pizza provencia

Pizza provencia

Pizza Italiana

Pizza Italiana

Pizza Mexicana

Pizza Mexicana

Pizza Barroccia

Pizza Barroccia

Pizza Valentina

Pizza Valentina

Baby Pizza

Baby Pizza

Pizza Hawaii

Pizza Hawaii

Pizza Contadino

Pizza Contadino

Pizza Palermo

Pizza Palermo

Pizza Bufalina

Pizza Bufalina

 Pizza al tonno

Pizza al tonno

Braccio di Ferr

Braccio di Ferr

Pizza alla Kall

Pizza alla Kall

Pizza Golosa

Pizza Golosa

Pizza Feuerwerk

Pizza Feuerwerk

Pizza Viennese

Pizza Viennese

Pizza Primavera

Pizza Primavera

Pizza Reale

Pizza Reale

Frutti Di Mare.

Frutti Di Mare.

Barrocciaia

Barrocciaia

Pepperoni Speci

Pepperoni Speci

Pizza Frutti di

Pizza Frutti di

PROSCIUTTO DE F

PROSCIUTTO DE F

Záhlaví stránek

V dobrůtkách najdete více než 3500 receptů..
Na těchto stránkách se pracuje..
Americká zálivka.

30 dkg bílého jogurtu, 2 lžíce oleje, 3 dkg kečupu, 3 dkg cibule, 1 lžička sekané pažitky, sůl a cukr.
-----------------------------------------------
Citrónová zálivka.

5 dkg oleje, 1 lžička hořčice, šťáva z citrónu, několik kapek worcesteru, pepř, sůl a 5 dkg vody.
Do oleje za stálého šlehání přidáme hořčici, citrónovou šťávu a vše ostatní.
--------------------------------------------
Česká zálivka.

20 dkg slaniny, 5 dkg octa, pepř a sůl. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozpečeme a přimícháme ocet, pepř a sůl. Zaléváme s tím hlávkový salát.
-----------------------------------------------
Francouzská zálivka.

0,5l vody, 5 dkg oleje, 25 gramů hořčice, 1 lžíce octa, 2 dkg cukru, sůl a pepř.
Do oleje za stálého šlehání přidáme hořčici, ocet, cukr, sůl a pepř. Přilijeme vodu a zašleháme. Můžeme obměnit - přidáme česnek nebo kečup nebo smetanu nebo pažitku.
----------------------------------------------
Jogurtová zálivka.

1 bílý jogurt, 1 lžíce oleje, 1 lžička cukru, citrónová šťáva, sůl a zelená nať. Obměna - přidáme křen nebo česnek.
----------------------------------------------
Jogurtová s majolkou.

20 dkg majolky, 10 dkg bílého jogurtu, 1 lžička citrónové šťávy, několik kapek worcesteru, sůl a pepř.
-------------------------------------------
Křenová zálivka.

1/2 šálku majonézy, 1 lžička jemně strouhaného křenu, 1/2 lžičky hořčice, 2 kapky hot sauce
Vše smícháme a promícháme. Podáváme teplé na zeleninu a vychlazené na salát.
--------------------------------------------
Rajčatová zálivka.

22 dkg dietního kečupu, 3 lžíce kysané smetany, 1/2 lžíce nasekané malé cibule, 1 lžička hořčice, 1 drcený stroužek česneku, 2 lžíce nasekané čerstvé petrželky.
Vše rozmixujeme. Vychladíme a používáme jako dip nebo jako zálivku na zeleninu nebo salát. Nebo ohřejeme a naneseme na hovězí plátek.
---------------------------------------------
Řeřichová zálivka.

S bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou utřeme 2 lučiny, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou malou cibulku, utřený stroužek česneku, nakrájenou misku řeřichy a 2 uvařené nasekané vejce. Omáčku podáváme k minutkám, k zelenině, salátům, vařeným masům, rybám či grilované drůbeži.
----------------------------------------------
Plísňový sýr zálivka.

22 dkg rozdrobeného plísňového sýra, 4 lžičky smetany, 2 lžičky octa, 1 drobně nasekaná šalotka, sůl, pepř .
Vše rozmixujeme, dokud není zálivka hladká a krémovitá. Ochutíme. Dáme zchladit a používáme jako zálivku na zeleninu.
------------------------------------------------------
Sýrová zálivka.

20 dkg smetanového sýra, 4 lžíce bílého jogurtu, 3 cibulky a špetka muškátového oříšku.
Sýr s jogurtem utřeme dohladka, okořeníme a vmícháme nakrájenou cibulku. Namáčíme slané tyčinky nebo kousky zeleniny.
--------------------------------------------------------
Žervé zálivka.

22 dkg rozdrobeného žervé, 1 lžíce kysané smetany, 2 lžíce nasekané čerstvé pažitky, mléko, sůl, pepř. Žervé, kysanou smetanu a pažitku rozmixujeme. Přidáme tolik mléka, aby hmota získala dipovou konzistenci a mixujeme znovu, pokud to nezkrémovatí. Osolíme, opepříme. Jako dip nebo zálivka na salát.
----------------------------------------------------------
Zálivka s medem a hořčicí.

1 lžíce olivového oleje, 150 ml nízkotučného jogurtu, šťáva z 1 citronu nebo pomeranče, 1 lžička červeného (bílého) vína, 1 lžička francouzské hořčice, 1 lžička medu, čerstvě mletý černý pepř, sůl.
V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme během 2-3 dnů. Zálivka je vhodná ke všem salátům, zvláště zelným a k salátům z kořenové zeleniny.
-----------------------------------------------------
Zálivka s jablečným octem a medem.

8 lžiček vody, 3 lžičky jablečného octa, lžička olivového oleje, lžička medu, salátové bylinky, sůl, pepř.
Nakrájenou zeleninu posypeme oblíbenými bylinkami, podle chuti osolíme, opepříme. Ve skleničce smícháme vodu, ocet, olivový olej a med, přelijeme salát a vše dobře promícháme.
---------------------------------------------------
Základní salátová zálivka.

2 dl vody, 2 lžíce octa, 2 lžíce cukru, 1/2 lžičky soli.
Do vody dáme cukr a sůl a mícháme do rozpuštění. Přidáme ocet, citrónovou šťávu a dobře promícháme. Dosladíme a okyselíme podle chuti každého.
---------------------------------------------------
Italská salátová zálivka s amarantem.

15 g amarantového zrna, 125 ml vody, vinný ocet, sójová omáčka, česnek, sladká paprika, sůl, bazalka.
Amarantové zrno dáme vařit do osolené vody asi na 20 minut. Vznikne hustá masa, kterou necháme zchladit a propasírujeme přes síto. Přidáme zbytek ingrediencí a podáváme chlazené.
----------------------------------------------------
Salátová zálivka Vinagrette.

3 lžíce vinného octa, 3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce moučkového cukru, 1/2 lžičky soli.
Suroviny smícháme a zalijeme salát. Můžeme obměnit česnekem, hořčicí, pažitkou, koprem apod.
------------------------------------------------
Salátová zálivka z mléka nebo smetany.

Hrnek kyselé smetany nebo také mléka, 1 lžíce oleje, kostka nebo dvě kostky, půl lžičky soli, citrónová šťáva nebo ocet.
V mléce velmi pečlivě rozmícháme cukr a sůl až vznikne omáčka, kterou podle vlastní chuti přikyselíme a poté můžeme lít na salát. Místo mléka můžeme také použít i podmáslí, kysanou smetanu anebo obyčejný neochucený kyselý bílý jogurt.
--------------------------------------------------
Kanadská malinová salátová zálivka.

1/4 hrnku malin, čerstvých nebo zmražených, 1/2 hrnku bílého octu, 1 lžíce tekutého medu, sůl a pepř, 1 lžíce posekaných bylinek (pažitky, petrželky a tymiánu), 1/2 hrnku jemného rostlinného oleje, 3 hrnky natrhaných lístků salátu, 4 lžíce na sucho opražených piniových semínek, nebo vlašských ořechů, 1/2 hrnku měkkého kozího sýru.
Našleháme dohromady rozmělněné maliny s octem, medem, olejem a bylinkami. Ochutíme solí a pepřem. V míse smícháme salátové listí, zalijeme ho zálivkou a posypeme semínky a rozdrobeným sýrem.
--------------------------------------------------
Zálivka z lučiny.

100 g sýra Lučina, 120 g smetany, 1 lžíce sekané.
Lučinu prošleháme se smetanou, přidáme jemně sekanou pažitku nebo petrželku, lžíci vinného octa, sůl, pepř, vše promícháme.
---------------------------------------------------
Salátová zálivka Caesar.

2 stroužky českého česneku, nahrubo nasekané, 3 filátka z ančoviček, 50 g nahrubo nasekaného parmazánu, lžíci Dijonské hořčice, lžíci Worchestru, 1 velké vejce, 3 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíci červeného vinného octa, 2 dcl panenského olivového oleje (extra virgin), 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky černého pepře.
Všechno kromě oleje, octu a citrónové šťávy nasypeme do mixéru a rozmixujeme na hladkou pastu. Mixujeme dál a postupně doléváme olej, ocet a citrónovou šťávu. Vznikne krásně hladká krémová omáčka, ve které obalíme listy římského salátu. Po mixování dosolíme.
--------------------------------------------------
Salátová zálivka dijon.

3 lžíce olivového oleje, 1 lžíce čerstvé citronové šťávy, 3/4 lžičky francouzské hořčice, 1/4 lžičky zeleninového koření, čerstvě mletý pepř, 1/2 lžičky soli.
Olej, citronovou šťávu a hořčici ušleháme v míse do pěny. Přidáme sůl, podle chuti také koření. Zálivku nalijeme na salát, opepříme a dobře promícháme.
--------------------------------------------------
Paprikový dresing.

150 g majonézy, 150 g nízkotučného jogurtu, 3 lžíce kečupu, sůl, mleté bílé koření, trochu chilli omáčky, mletá červená paprika, 1 / 2 červené a 1 / 2 zelené papriky.
Dohladka vyšleháme majonézu, jogurt a kečup, ochutíme kořením a přidáme papriku nakrájenou na kostičky.
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png

Líbí se Vám tyto stránky?

Ano, líbí (344 | 87%)
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png
Obrázky na profil, obrázky na lide.cz
Zápatí stránek
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one