Ve fotogalerií Vám ukážu jak má vypadat raut. Fotky rautů mám od své kamarádky Lenky.
ž01.jpg
ž16.jpg
ž1.jpg
ž2.jpg
ž02.jpg
ž3.jpg
ž8.jpg
ž04.jpg
ž9.jpg
ž13.jpg
ž10.jpg
ž14.jpg
ž11.jpg
ž15.jpg
ž7.jpg
ž17.jpg
ž4.jpg
ž5.jpg
ž6.jpg
Ve fotogalerií Vám ukážu jak májí vypadat obložené mísy. Fotky obložených mís mám od své kamarádky Lenky.
37.jpg
1.JPG
2.jpg
4.jpg
6.jpg
7.jpg
8.JPG
10.JPG
12.JPG
13.JPG
15.JPG
16.jpg
18.jpg
19.jpg
22.jpg
23.jpg
25.jpg
26.jpg
30.jpg
31.jpg
32.jpg
33.JPG
34.jpg
35.jpg
36.jpg
14.JPG
3.jpg
5.jpg
9.JPG
11.JPG
17.jpg
20.JPG
27.jpg
29.jpg
28.jpg
24.jpg
Pizza caprese

Pizza caprese

Pizza vegetaria

Pizza vegetaria

Pizza cardinale

Pizza cardinale

Pizza 4stagioni

Pizza 4stagioni

Pizza provencia

Pizza provencia

Pizza Italiana

Pizza Italiana

Pizza Mexicana

Pizza Mexicana

Pizza Barroccia

Pizza Barroccia

Pizza Valentina

Pizza Valentina

Baby Pizza

Baby Pizza

Pizza Hawaii

Pizza Hawaii

Pizza Contadino

Pizza Contadino

Pizza Palermo

Pizza Palermo

Pizza Bufalina

Pizza Bufalina

 Pizza al tonno

Pizza al tonno

Braccio di Ferr

Braccio di Ferr

Pizza alla Kall

Pizza alla Kall

Pizza Golosa

Pizza Golosa

Pizza Feuerwerk

Pizza Feuerwerk

Pizza Viennese

Pizza Viennese

Pizza Primavera

Pizza Primavera

Pizza Reale

Pizza Reale

Frutti Di Mare.

Frutti Di Mare.

Barrocciaia

Barrocciaia

Pepperoni Speci

Pepperoni Speci

Pizza Frutti di

Pizza Frutti di

PROSCIUTTO DE F

PROSCIUTTO DE F

Záhlaví stránek

V dobrůtkách najdete více než 3500 receptů..
Na těchto stránkách se pracuje..
500g svíčkové, olej, pepř, sůl, brambory jako příloha, cibule, žampióny, rajčata, papriky, kečup, červené víno, česnek, solamyl, rybízový kompot, mouka, máslo, smetana, zelenina. Zpravidla se připravuje pro dva. Váha použité svíčkové by měla být 400-500g, což se předpokládá pro pár. Očištěnou svíčkovou osolíme a okořeníme pepřem a potřeme oleje. Uložíme asi na dvě hodiny do chladu. Po odležení celý kus svíčkové opékáme vcelku na minimálním množství středně rozpáleného tuku asi 10 až 15 minut při trojím otočení. Délka pečení se řídí chutí, jak chceme mít maso propečené. Jako příloha mohou být brambory v nejrůznější podobě. V době kterou má svíčková na odležení, připravujeme omáčky. LOVECKÁ omáčka: na pánvi zpěníme cibulku, na ní o restujeme žampióny (jiné houby), přidáme pokrájená rajčata a papriky. Podusíme. Ochutíme kečupem, stopkou červeného vína, stroužkem česneku a mírně zahustíme solamylem. Završením je přidání trošky jeřabinového (rybízového, klikvového) kompotu. Necháme po vařit, když se nám zdá omáčka řídká přidáme trochu škrobové moučky. Podle gusta dochutíme worcestrem, solí, pepřem. Povrch v misce přelijeme rozpuštěnou slaninou. BÍLÁ PEPŔOVÁ omáčka: základ-bešamel= máslová jíška a vývar. Ten pak ochucený nahrubo drceným zeleným pepřem necháme opět povařit (raději více než méně), Zahušťujeme šlehačkou, lze dodat chuť i oříškem másla, petrželkou. Doporučuji zeleninu k obložení. Tato pochoutka se dobře snáší s červeným vínem, např. vavřineckým.
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png

Líbí se Vám tyto stránky?

Ano, líbí (342 | 87%)
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png
big16.gif.png
Obrázky na profil, obrázky na lide.cz
Zápatí stránek
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one